Alimentatia pentru bolnavii de cancer de colon

In general tratamentele pentru cancer de colon cu exceptia tratamentului chirurgical sunt destul de tari, afecteaza organismul si uneori afecteaza si pofta de mancare a bolnavilor. Pe de alta parte alimentatia are un rol important si in procesul de vindecare al pacientului.
Alimentatia trebuie in principal sa fie bogata in proteine si calorii iar mesele trebuie sa fie mai dese si in cantitati mai reduse.
S-a constatat ca bolnavii de cancer de colon au pofta de mancare in special dimineata si este bine ca in aceasta perioada a zilei sa se consume mai multe alimente care sunt importante pentru intarirea organismului.
Este foarte important pe intreaga perioada de desfasurare a tratamentului sa beti cat mai multa apa cel putin 6-8 pahare zilnic.
Pe intreaga perioada a tratamentului nu consumati legume din familia crucifere care contin fructoza si sorbitol inclusiv varza, fasole, usturoi, ceapa sau oua. Pentru a atenua durerile de la nivelul gatului afectat in cazul pacietilor supusi la chimioterapie se recomanda consumul de alimente moi, cremoase si sosuri.
Dupa tratament se vor consuma fructe, legume, cereale integrale si carne slaba in special de peste pentru a limita aportul de grasimi nocive pentru organism.

Trebuie tinut cont de faptul ca din momentul in care s-a facut tratamentul pentru cancer de colon pacientul trebuie sa aiba grije pe intreaga durata a vietii sa consume numai alimente naturale si pe cat posibil multe fructe si legume iar carnea si lactalele trebuie sa fie in cantitati cat mai reduse si cu continut cat mai redus de grasimi de origine animala.
Firma Life Care este cel mai mare distribuitor de produse bio din Romania si are in portofoliu peste 800 de produse bio care va ajuta sa mentineti un stil de viata sanatos. De la firma Life Care puteti achizitiona produse pentru detoxifierea colonului pe baza de aloe vera, noni, goji sau acai.

Un comentariu:

  1. Rinneadh diagnóis orm le hailse chíche chéim 3 i mí Lúnasa 2010. Dúirt cara luachmhar liom faoin Dr Itua Herbal Centre in Iarthar na hAfraice. Thug sí a uimhir ghutháin agus a seoladh ríomhphoist dom. Chuaigh mé i dteagmháil leis go tapa chun a chinntiú go gcneasfaidh a chuid leigheasanna luibhe mo ailse agus tabharfaidh mé leigheas go deo a dúirt mé OK. leigheas luibhe agus ansin d'iarr sé orm d’inis mé do mo chara Gomez faoin druga luibhe ionas gur thug sé dom dul agus ól é. Molaim do dhuine ar bith a bhfuil ailse air agus a bhfuil á dhéanamh agam. Cuireann leigheas luibhe an Dr. Itua orm a chreidiúint go bhfuil dóchas ann do dhaoine le galar Parkinson, scitsifréine, scoliosis, ailse lamhnán, ailse cholaireicteach, ailse chíche, ailse na duáin. , Leicéime, ailse scamhóg, ailse craicinn, ailse útarach, ailse próstatach Fibromyalgia,
    Siondróm Fibrodysplasia, Titimeas, Breoiteacht Scléaróis, Galar Dupuytren, Diaibéiteas, Galar Céiliach, Speictis Chliathánach Aitíopúil, Galar Alzheimer, Lupus, Carcinoma. , Ailse gallbladder, galar tróibeastóireachta sa tréimhse iompair, ailse ceann agus muineál, limfoma Hodgkin
    Ailse stéigeach, ailse ae, Melanoma, Mesothelioma, meallóip iolrach, siadaí neuroendocrine
    Lymphoma neamh-Hodgkin, ailse cheirbheacsach, ailse bhéil, ailse ovarian, ailse Sinus, sarcoma fíochán bog, ailse dromlaigh, ailse bholg
    , Ailse na dTástálacha, ailse na Scornach, Ailse Thyroid, ailse na faighne, ailse Vulvar
    Áiseanna VEID, deir, Galar Ainsealach Ainsealach, Neamhord Cuimhne,
    Seo a eolas teagmhála ...... [Ríomhphost ... drituaherbalcenter@gmail.com. Whatsapp ... + 2348149277967]

    RăspundețiȘtergere